.

.

4set/mnogo Jiaoli Čudesna lice kremu (Dan i Noć Sladoled) 20g+20g+8g/ukloniti mjesto pegicu 0096

4set/mnogo Jiaoli Čudesna lice kremu (Dan i Noć Sladoled) 20g+20g+8g/ukloniti mjesto pegicu 0096

KM 34.50

Na skladištu
U trgovini


Pažnja : koža teksturu svi nije isto tako da kad se ovo koristi kremu, molim te alergije testiranje prvo, mogu podnijeti malo krem u zglobu, ako je alergičan, molim te prestati da koristiš.
Jiaoli Čudesna lice kremu (Dan i Noć Sladoled)
Opis Proizvoda :
Ovaj proizvod je nova generacija kremu proizvoda u jednom tijelu sa nutritionalbenefits, oboje koristan i koži, koža whitening pogodnosti, bora, vlažni od prednosti, ali također i da prevaziđe lako za oporavak, polako nedostatak ovog proizvoda je čisto Kineske medicine se fokusirati na jedinstven formulu efekat na moderne high-tech biološki, medicinska tehnologija, i može brzo probiti boje, stari od stanice kože i otpad oslobodi površinu, blokira pigmenata proizvodnje, pa to boja blede, koža je vratio u život.
Sastojke : Arbutin, ženšen, angelica, Baiji, bijeli krompir, Ganoderma lucidum, aloe vere, polen, Pearl, Placenta, itd.
Efikasnost : pjegice, bora, whitening, da akne, dok brzo da dodaš vodu hranljive materije,vlage, vlage, sunce je nježnu kožu efekat, neka kožu meka i glatka. Da ti samopouzdanje da korak savršenu kožu.
Upotreba :
1 pack izgradio kožu munje kremu proizvoda, hranjive prednosti i whiteningcream antialergijski kremu za kožu!
2, cistu kožu, dva puta dnevno i trljati zaplet pjegu krema, nedelju dana kasnije, u toku dana i počni da koristiš hranjive tvari koristi kremu za kožu na noć čiste kože lighteningcream.
Bijeli Harmonie Kremu :
Ovaj proizvod sadrži jedinstvena anti-zapaljive alergiju sastojke, razne skinproblems uzrokovana alergiju kožne bolesti je igrao vrlo efikasan anti-zapaljive snagu i može efikasno zaštititi kože i druge u thisproduct sadrži prirodni whitening vlažni faktor, može efikasno eliminirati theangle i starenja kožu melanina sloj, dodaj vodu, koža delikatna i fer ten.
Napomena : onesposobiti trudnice
Neto Sadržaj : 20g +20 g +8 g.

Ključne karakteristike

:
Lice
Tip Stavke:
Krema
Rodna:
Ženski
:
Ljubav·Hvala
Karakteristika:
Whitening
Sastojak:
Biljni
STA NETO:
20g+20g+8g
Broj Prijavljenih:
29-XK-4315

Možda će se i vama svidjeti