.

.

Kineski Stari Berba Radi Divne ribe-travu čašu mašina sat sa slatkom macom je 7,5# ukras brass je fabrika medija

Kineski Stari Berba Radi Divne ribe-travu čašu mašina sat sa slatkom macom je 7,5 ukras brass je fabrika medija

KM 75.00
KM 99.00
-24 %

Na skladištu
U trgovini

Veličine (7.5x5x6) cm
Dobrodošli u moj store Dear
Mušterija, Hvala što si došao
Drago mi je da vam predstavim ovaj , Od slike, možeš da vidiš to je vrlo lepo,
srednjoj kolekciju ili kao poklon za tvoj prijatelj! blagoslovi ti srecu i dobre svaki dan!
uključena težinu pakovanje materijala
Uslov : Veoma Dobro. Porijekla : Tibet
Bakra Proizvod Listu bronzanog Buda kip urbana skulpturu shvatiti skulpturu životinja skulpturu bakra Tibetanski Budizam punjen zlato statue iz bronzanog bell Tongding bakra censer glave bronzanog zanata kuje bakra bronzana skulptura Vijest
Identifikacija ritual
Bronze natpisi
Ti si ovde : bronzanog _ bronzanog bronzana skulptura zanata _ bronzanog bronzana statua proizvodi _ _ bronzanog fabrika cijena - Tangxian Buda ivice bronzanog zanata fabrika >> Proizvoda >> glave
Moja porodica dogovor sa Tibetanski umjetnina i Kineski antikvitetima posao od iz 1968 u Tibet. Mi smo prodaje slike i suvenirima u Pekingu ,Kina od 1996., Sanjao sam da podelim stari Tibetanski i Kineska kultura sa ljudi na cijelom svijetu. Ali za siromašne komunikacije, Tibetanski svetu umetnosti i Kineske kulture je jako teško biti dostupan u cijelom svijetu, srećom, danas imamo internet bar. Želimo naš TIBETANSKI online radnju će donijeti sreću za sve, koji naći radost u Buda je učenja, budućnost Bude.
Opis
Ovdje je Kineski Bakra Bronzanog Folk Guardion Lav Kip Hram prozorima Par, Kao što možeš da vidiš sliku, To je u dobrom stanju, i napravljen od zanatlije u tradicionalnim stil s dobro ih.Ovo je sjajan komad vrijednu zbirku, vrijedan lični alter ili dobar poklon. u rucno je veoma dobar sa neverovatno detailling. Ne propustiš ovu šansu da to i dobijem .Ti poželim sreću!
Bronzanog Brod uvod.
Bronze. Više se odnosi na drevna Kineska glave, popularan u Dokaz kasno da se Qin i dinastije Han, da najsjajnija Shang i Zhou artifakti,. Prvobitno se pojavio mali alatima ili dodatke. Početku Xia Dinastije bronzanog brodova i oružje. Usluga mid glave vrsta su jako bogati, i pojavu natpisi i uzorke, u redu. Provajder kasno da rano Zapadne Zhou glave najboljim danima je varirala, snažan, dostojanstvena, natpisi postepeno lengthened pretjeranog Bogat obrazac. Nakon toga, glave leš počela je mršav, ukras postepeno pojednostavljena. Između kasno Proljeće i Jesen i Zaraćenih Država, da se promovira koristi od željeza, bakra alat manje i manje. Igrao Han period, sa porculan i lak u svakodnevnom životu, smanjena bakra kontejner vrsta, jednostavno dekoraciju, uglavnom jasno, manje leš. Stara Kineska glave, naši preci su velike donacije na civilizaciju, arheološka podatke iz trenutnog tačke gledišta, pojavu Kineski glave, kasnije od nekih drugih mjesta na svijetu, ali na skali od koristi od bronze, kasting proces plastične umjetnosti i sorte, glave nemaju mjesta na svijetu može uporediti sa drevna Kineska glave. Ovo je stara Kineska glave u istoriji svijeta umjetnost zauzima jedinstvenoj poziciji i jedan od razloga što univerzalni pažnju.

Ključne karakteristike

:

Možda će se i vama svidjeti